Plants

Plants

Iedere onderneming van de Vlassenroot groep is een expertisecentrum dat zijn eigen specifieke toegevoegde waarde creëert. Vlassenroot heeft 4 centraal gelegen productieunits waardoor de goederenstroom van plaat tot afgewerkt product geoptimaliseerd is:

  • België, Groot-Bijgaarden: lasersnijden en plooien.
  • Duitsland, Schwerte: samenlassen van lange componenten.
  • Duitsland, Bochum: richten van lange componenten, lassen van kragen en andere onderdelen op de kraansegmenten, aanbrengen van de grondlaag.
  • Polen, Gliwice (dichtbij Krakau): productie van de kleinere onderdelen voor de kraanarmen, productie van kraanchassis en draaiplatformen.

Iedere onderneming is een expertisecentrum

Iedere onderneming is een expertisecentrum

Moderne productiecentra

Vlassenroot produceert speciale profielen voor een brede waaier aan toepassingen: unieke stukken of seriële producten op maat van de klant. Onze moderne, efficiënt ontworpen en goed uitgeruste productiecentra maken deze individuele aanpak mogelijk.

Nabijheid

Met vier productiefaciliteiten verspreid over Europa is Vlassenroot steeds dicht bij zijn opdrachtgevers. Vanuit het hoofdkwartier in België organiseren wij ons internationaal en intercontinentaal verkoops- en distributienetwerk.